Стопкадри Нова ТвМъж наряза гумите на 5 коли в локалното на

...
Стопкадри Нова ТвМъж наряза гумите на 5 коли в локалното на
Коментари Харесай

Мъж наряза гумите на 5 автомобила след полунощ в София

Стопкадри Нова Тв

Мъж наряза гумите на 5 коли в локалното на бул. „ Мария Луиза “.



Деянието е снимано от камери, предоставени от столичанина Недялко, и е осъществено в посока гарата на 9-и против 10-и декември.

Според Недялков това се е случило в дребните часове към 1,50.



В посока гарата в локалното слиза човек, стартира да дупчи гумите на колите и отпътува в посока нагоре към Халите.

Нарязани са гумите на 4-5 автомобила, които са били паркирани там, а на един от колите се вижда, че задната гума е спукана.



Човекът, който го е направил, задоволително близо минава пред камерата и би могло да му се разпознае лицето. Аз персонално не мога да кажа кой е, само че явно не е локален, съобщи за Нова Тв Недялко.



Но в този час през нощта, съгласно мен единствените две места, откъдето би могъл да пристигна, е тук горе от ъгъла на „ Козлодуй “ на „ Мария Луиза “, където има игрална зала, която е денонощна. А малко по-нагоре е казиното на хотела. В този час на нощта няма работещи заведения и този човек няма от кое място другаде да пристигна, добави той.

Недялко разкри още, че на последния автомобил гумата е прободена най-малко 10 пъти и това е странна експанзия, за която няма пояснение.

Орлин Минев пък е притежател на един от потърпевшите коли, който е със спукана гума.



Дадох показания в приемната към Второ районно и доколкото разбрах 4-5 автомобила са с намушкани гуми. Аз малко по-късно  забелязах какво се е случило с моята кола, защото рядко я карам, и 12-и ме извикаха за показания, съобщи той за Нова Тв.



Подобни произшествия се случват постоянно тук, само че този съответно ми се коства индивидуален и откъслечен с другите случаи. Не мога да си обясня тази експанзия, може би е разследване на някакво обезсърчение от тежката обстановка в страната, добави Минев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР